Bericht geplaatst op 4 september 2018 in Zenya apps

iProva Search 1.7.3

In deze update:

  • Voor optimale veiligheid kan de iProva Search app vanaf nu uitsluitend via HTTPS verbinden met iProva. Bij het ingeven van de iProva URL moet die URL dus altijd beginnen met https://, URL’s die beginnen met http:// zullen niet langer worden geaccepteerd.
  • Bij documenten met een wat langere titel wordt nu een nog groter deel van de titel getoond boven het document. Past de titel dan nog steeds niet volledig, dan kan je op de (afgekapte) titel tikken om de volledige titel te bekijken.
  • Op iPhone en iPad kon het voorkomen dat tekst in tabellen niet goed leesbaar was.
  • Het inzoomen op een tabel was niet mogelijk als er bepaalde opmaak voorkwam in de tabel.
  • Na handmatig afmelden hoef je niet meer iedere keer opnieuw de iProva URL in te voeren. Je komt na afmelden direct weer in het scherm voor het ingeven van logincode en wachtwoord. In dit scherm is nu een extra optie aanwezig om (indien gewenst) ook de URL te wijzigen.
  • Verbeterde prestaties en stabiliteit
  • Bugfixes

Regelmatig brengen we updates uit voor de iProva apps.
In deze updates introduceren we nieuwe functies, verbeteren we de prestaties, en repareren we bugs.

Updates ontvang je eenvoudig via de App Store of Play Store.