Wijzigingen look & feel en systeemeisen voor externe vragenlijsten

Release iProva 5.9.0

Binnenkort zal iProva versie 5.9.0 worden uitgebracht. Een van de belangrijkste zaken uit deze release is dat we de look & feel van de module Meten & Inspecteren (iCheck) sterk hebben gemoderniseerd. Het grote voordeel van deze modernisering is dat het invullen van de vragenlijsten op mobiele devices een stuk prettiger wordt.

Wijziging alle externe vragenlijsten vanaf medio oktober

Natuurlijk nemen we in deze modernisering de externe vragenlijsten ook mee, u hoeft hier niets voor te doen. Medio oktober brengen we de update uit voor externe vragenlijsten. Iedereen die externe vragenlijsten in gaat vullen krijgt vanaf dat moment de nieuwe look & feel, ongeacht welke iProva versie je organisatie heeft. Dus ook als je organisatie nog gebruikt maakt van een oudere iProva versie.

Aangepaste systeemeisen

Dit heeft ook gevolgen: het invullen van externe vragenlijsten is moderner en maakt gebruik van de nieuwste en veiligste technieken. Maar om dit mogelijk te maken zijn de systeemeisen met betrekking tot web browsers aangepast. Voorheen was het mogelijk de externe vragenlijsten in te vullen met Microsoft Internet Explorer 9 of hoger.

Vanaf de nieuwe versie gelden de volgende systeemeisen:

Microsoft Internet Explorer: Alleen versie 11
Chrome: We adviseren om de laatste versie te gebruiken, maar we ondersteunen de versie die maximaal 1 jaar oud is.
Firefox: We adviseren om de laatste versie te gebruiken, maar we ondersteunen de versie die maximaal 1 jaar oud is.
Edge: We adviseren om de laatste versie te gebruiken, maar we ondersteunen de versie die maximaal 1 jaar oud is.