Bericht geplaatst op 18 januari 2019 in Zenya apps

iProva Search 1.8.0

In deze update diverse vernieuwingen waarvoor je niet alleen deze app update nodig hebt, maar óók update 5.10 voor iProva.

  • Ondersteuning voor interactieve documenten
  • Geslaagde en gefaalde inlogpogingen worden nu ook gelogd in het activiteitenlog van iProva
  • Uitloggen in de app wordt nu ook gelogd in het activiteitenlog van iProva
  • Als je klikt op een hyperlink in een document naar een vragenlijst, en die vragenlijst leidt tot correctieve acties, dan kan je nu ook direct het actieplan aanmaken op je mobiel. Voorheen moest je voor het maken van het actieplan iProva openen op een desktop of tablet.

Daarnaast zijn er in deze updates diverse bugs gefixt, waaronder het issue dat de documentweergave niet meer goed functioneerde op Ascom Myco devices.

Tot slot hebben we de mogelijkheid om ‘in te zoomen’ op documenten verwijderd. Het gaat hierbij alleen om documenten die binnen de app zelf worden weergegeven, niet om documenten in Word-, PDF- of een ander formaat. Eenmaal ingezoomd op een document was het navigeren door een document namelijk al snel onoverzichtelijk en onhandig.
Is de tekst in documenten kleiner dan je prettig vindt, en gebruikte je daarom de zoomfunctie? Stel dan eenmalig de lettergrootte wat groter in in via “Instellingen” in het menu.
De mogelijkheid om in te zoomen op afbeeldingen en tabellen blijft gewoon beschikbaar.

Regelmatig brengen we updates uit voor de iProva apps.
In deze updates introduceren we nieuwe functies, verbeteren we de prestaties, en repareren we bugs.

Updates ontvang je eenvoudig via de App Store of Play Store.