Bericht geplaatst op 13 februari 2019 in iQualify

Iedere 2 á 4 weken brengen we een minor update voor iQualify uit. In deze updates worden voornamelijk bugs opgelost. Daarnaast kunnen er kleine functionele wijzigingen in zitten. Dit zijn verbeteringen die het gebruik van iQualify nog eenvoudiger maken en zonder toelichting gebruikt kunnen worden. Grotere functionele wijzigingen worden alleen in een major update beschikbaar gemaakt. Benieuwd naar wat er veranderd is in iQualify 5.3.3? We hebben het voor je samengevat op deze pagina.

Impact van deze update

Er zijn geen grote wijzigingen doorgevoerd, enkel bugfixes. De impact voor studenten en beheerders wordt als zeer laag ingeschat.

Eindgebruikers: Lage impact
Beheerders: Lage impact

Bugfixes

  • 59588: De knop om een veld aan een de tekst van een e-mail toe te voegen was niet zichtbaar in Firefox.
  • 59138: Bij de statistieken van vragen kwamen de percentages niet altijd overeen met het aantal gegeven antwoorden.
  • 58768: Als het genereren van een groot rapport langer dan 1 minuut duurt verdween de melding “Even geduld a.u.b.”. Nu krijgt de gebruiker een melding “Het duurt langer dan gedacht, even geduld a.u.b.” te zien.
  • 57540: Als je je eigen gebruiker probeerde te verwijderen kreeg je een foutmelding te zien.
  • 56324: De conceptweergave van een sleepvraag werd soms niet goed getoond.