Bericht geplaatst op 29 april 2021 in Zenya on-premise, Zenya SaaS

Zenya 6.0.1.

Ten behoeve van zorginstellingen in Nederland die gebruik maken van het protocollen-aanbod van Vilans introduceren we in deze update een koppeling met de nieuwe “Mijn Vilans Protocollen” omgeving.

Daarnaast hebben we in deze update, zoals gebruikelijk,  een aantal foutjes gerepareerd. Hopelijk heb je er geen of weinig last van gehad!

Mijn Vilans Protocollen koppeling

Begin 2021 heeft Vilans een nieuwe online omgeving geïntroduceerd, genaamd “Mijn Vilans Protocollen”. De nieuwe omgeving biedt een gemoderniseerd en uitgebreid content aanbod, in een nieuwe look & feel. De nieuwe omgeving vervangt de online omgeving “Vilans KICK portaal”. Deze wijziging heeft ook gevolgen voor organisaties die de Vilans-protocollen voor hun medewerkers ontsluiten via de eigen Zenya-omgeving, middels de “Webshare-koppeling” met Vilans.

Per 1 juni a.s. vervalt de mogelijkheid om via Webshare actuele Vilans-protocollen te ontvangen. Infoland introduceert in deze release (6.0.1) een nieuwe koppeling met Vilans, waardoor de mogelijkheid om vanuit Zenya ook Vilans-protocollen te zoeken en vinden behouden blijft.
Wij adviseren om de update naar Zenya 6.0.1 én de configuratie van de nieuwe Vilans-koppeling af te ronden voor 1 juni 2021. Op die manier beschikken medewerkers van jouw organisatie op elk moment over de meest actuele Vilans-protocollen.

Wil je weten hoe je je kunt voorbereiden op de overgang van de Webshare-koppeling naar de nieuwe koppeling? Laat je leiden door ons stappenplan.

Heb je het stappenplan al eerder doorgenomen, en ben je helemaal klaar om de nieuwe koppeling te gaan configureren. Dan kan je direct van start met de instructie Ombouwen Webshare-koppeling naar nieuwe Vilans-koppeling.

Alle betreffende organisaties ontvangen deze informatie tevens via e-mail.

Bugfixes

Elke 14 dagen brengen we een minor update uit voor Zenya SaaS.
In deze updates verbeteren we de prestaties van Zenya en repareren we bugs
Soms voeren we in deze updates ook kleine verbeteringen in de functionaliteit en/of het uiterlijk van Zenya door. Het criterium wat we hierbij hanteren is ‘minimale impact op de eindgebruiker’.

Wijzigingen met een grotere impact worden altijd uitgerold in major updates, die ongeveer 4x per jaar uitkomen en altijd vooraf worden aangekondigd.