Regelmatig brengen we een minor update voor iQualify uit. In deze updates worden voornamelijk bugs opgelost. Daarnaast kunnen er kleine functionele wijzigingen in zitten. Dit zijn verbeteringen die het gebruik van iQualify nog eenvoudiger maken en zonder toelichting gebruikt kunnen worden. Grotere functionele wijzigingen worden alleen in een major update beschikbaar gemaakt.

In deze release zijn alleen enkele kleine technische aanpassingen doorgevoerd ter voorbereiding op de overgang naar het Microsoft Azure platform. Daarnaast is er een wijziging doorgevoerd t.b.v. de communicatie via LTI 1.3. Functioneel is er niets gewijzigd. Kijk op status.infoland.nl wanneer versie 5.6.7 gereleaset wordt.

status.infoland.nl

Als er gepland onderhoud, ongepland onderhoud of een actuele verstoring is wordt dit altijd gecommuniceerd via de pagina status.infoland.nl. Op deze pagina kun je je abonneren om automatisch op de hoogte te worden gebracht over belangrijk onderhoud of verstoringen. Ook kun je hier de status van actuele verstoringen bekijken.