Bericht geplaatst op 5 oktober 2021 in Zenya SaaS

De uitrol van Zenya 6.1.2 start in de week van 4 oktober.
Kijk op status.infoland.nl voor exacte datum/tijd voor uitrol naar Zenya SaaS.
Voor organisaties met Zenya on-premise komt de release ter download beschikbaar in de week van 11 oktober.

Zenya 6.1.2

Module Impact
General functionalities of Zenya Nil
Audits Nil
Compliance Nil
DOC Nil
Card files Nil
FLOW Nil
Portals & collections Nil
RISK Nil
Planning& schedules Nil
CHECK Nil
Technical Nil

Vilans protocollen en achtergrondinformatie

Binnen de Vilans Protocollen-omgeving wordt onderscheid gemaakt tussen protocollen en achtergrondinformatie. Vanuit elk protocol kan (via het paarse blok) doorgeklikt worden naar achtergrondinformatie.

Wanneer men ging zoeken in Zenya, dan vond men uitsluitend Vilans-protocollen. Achtergrondinformatie kwam niet terug in de zoekresultaten en kon (vanuit Zenya) enkel worden bereikt door eerst het protocol te openen.
Naar aanleiding van klantfeedback heeft Vilans nu een aanpassing doorgevoerd, die het mogelijk maakt dat systemen zoals Zenya ook achtergrondinformatie (full text) kunnen doorzoeken.

In Zenya 6.1.2 voeren we een tweetal verbeteringen door, om te zorgen dat Vilans-achtergrondinformatie op een bruikbare manier wordt gepresenteerd in de Zenya-zoekresultaten en in het “Raadplegen” scherm.

  • In de lijst van resultaten kunnen nu dus zowel protocollen als achtergrondinformatie voorkomen.
    Aan de regel onder de titel kan nu direct herkend worden om welk type het gaat.
  • Ben je nu even niet geinteresseerd in achtergrondinformatie?
    Dan kan je via het linkerpaneel je (zoek)resultaten verfijnen door te kiezen voor “type = Vilans protocol”. Alle achtergrondinformatie wordt dan weggefilterd uit de resultaten.

In het inrichten van de koppeling met Mijn Vilans protocollen verandert niets. Daar blijft het mogelijk om op onderwerpniveau te bepalen welke Vilans-content wordt aangeboden binnen Zenya. Wanneer een bepaald onderwerp wordt gekozen, betekent dat voortaan dus dat zowel protocollen als achtergrondinformatie behorende bij dat onderwerp in Zenya zal worden aangeboden.

Daarnaast hebben we in deze patchpack update, zoals gebruikelijk, een aantal foutjes gerepareerd. Hopelijk heb je er geen of weinig last van gehad!

De update is voor Zenya on-premise klanten beschikbaar als download.

Voor applicatiebeheerders

Bekijk het overzicht met bugfixes door op de knop hieronder te klikken. Of log in op mijn.infoland.nl en krijg toegang tot de download voor Zenya on-premise.