Regelmatig brengen we een minor update voor iQualify uit. In minor updates worden voornamelijk bugs opgelost. Daarnaast kunnen er kleine functionele wijzigingen in zitten. Dit zijn verbeteringen die het gebruik van iQualify nog eenvoudiger maken en zonder toelichting gebruikt kunnen worden. Grotere functionele wijzigingen worden in een major update beschikbaar gemaakt. Release 6.0.1 betreft een minor release waarin alleen een aantal bugs zijn opgelost. Deze release lost enkele problemen op die met het uitbrengen van release 6.0.0 zijn ontstaan. Benieuwd naar wat er veranderd is in release 6.0.1? We hebben het voor je samengevat op deze pagina. Kijk op status.infoland.nl wanneer versie 6.0.1 gereleaset wordt.

Bugfixes:

  • 64232: De iSync encryptiesleutel werd automatisch aangepast waardoor de iSync-koppeling niet meer werkte.
  • 64233: Voor gedeelde toetsen werd niet de status “afgerond” meegegeven. Dit betrof enkel dynamische summatieve toetsen met meerdere pogingen, waarbij het niet de laatste poging betrof maar de student wel de vereiste cesuur-score behaalde. Hierdoor werden deze resultaten niet goed verwerkt het aanroepende LMS.
  • 64234: Nederlandstalige URL’s die door toezichthouders gebruikt worden werkte niet meer bijv. https://iqualify.nl/toezichthouder. Alleen de Engelstalige URL https://iqualify.nl/supervisor werkte.

status.infoland.nl

Als er gepland onderhoud, ongepland onderhoud of een actuele verstoring is wordt dit altijd gecommuniceerd via de pagina status.infoland.nl. Op deze pagina kun je je abonneren om automatisch op de hoogte te worden gebracht over belangrijk onderhoud of verstoringen. Ook kun je hier de status van actuele verstoringen bekijken.