Zenya 6.4.0

Ongeveer 4x per jaar brengen we een major update voor Zenya uit. In deze updates introduceren we nieuwe mogelijkheden en zorgen we ervoor dat al bestaande functionaliteiten nóg gemakkelijker en beter werken. Ook zorgen we er in deze updates voor dat Zenya technisch ‘bij de tijd’ blijft.

De uitrol van Zenya 6.4.0 is gestart op 30 januari 2023.
Benieuwd naar wat er nieuw is in Zenya 6.4.0? Je leest het op deze pagina.


Laatste Zenya voor on-premise
Voor organisaties met Zenya on-premise zal de release vanaf medio februari als download beschikbaar worden gesteld. Je kunt deze downloaden op mijn.infoland.nl. De Zenya 6.4.0 release zal de laatste Zenya major release voor on-premise zijn. Lees meer over de exacte tijdlijn voor einde on-premise op onze community:
https://community.infoland.nl/saas-118/overgang-van-on-premise-naar-saas-2448