Nieuwe Zenya Office client software beschikbaar

Tegelijk met de Zenya 6.4 release stellen we ook een nieuwe versie van de Zenya Office client software beschikbaar. Deze nieuwe versie brengen we uit ten behoeve van het einde van de Microsoft Internet Explorer 11 ondersteuning.

Deze nieuwe client software voor de Office integratie is klaar voor de toekomst, zodat we binnen Zenya goed met het einde van “Microsoft Internet Explorer 11” om kunnen gaan en organisaties volledig op een moderne browser kunnen overstappen (zoals Microsoft Edge).

We adviseren al onze Zenya SaaS en on-premise klanten om deze nieuwe client software uit te gaan rollen. Jullie organisatie kan vanaf vandaag al starten met de uitrol ook als jullie nog niet over Zenya 6.4 beschikken. De nieuwe Zenya Office client kan worden ingezet vanaf Zenya versie 6.0 en hoger.

Je kunt hier meer informatie vinden over de gevolgen van het einde van de Microsoft Internet Explorer 11 ondersteuning i.c.m. Zenya.

Bericht geplaatst op 25 januari 2023 in Zenya on-premise, Zenya SaaS