Zenya 7.2.0 Update 5

Elke 14 dagen brengen we een minor update uit voor Zenya SaaS. In deze updates voeren we kleine verbeteringen door, verbeteren we de prestaties van Zenya en repareren we bugs. Minor updates hebben een minimale impact voor eindgebruikers van Zenya. Wijzigingen met een grotere impact worden altijd uitgerold in major updates, die ongeveer 4x per jaar uitkomen en altijd vooraf worden aangekondigd.

Aanvulling op bug 65928 – Inactive SCIM users are not always hard deleted from Zenya. Er zijn een aantal scenario’s in het synchronisatie proces van Azure waardoor inactieve gebruikers die niet meer in de synchronisatie scope vallen niet altijd werden verwijderd na 30 dagen. Om hiervoor toch een oplossing te bieden hebben we het nu mogelijk gemaakt om inactieve gesynchroniseerde gebruikers (alleen via SCIM) toch te kunnen verwijderen vanuit Zenya. De verwijder knop in gebruikersbeheer zal actief worden voor gebruikers die 30 dagen op inactief staan en niet meer gesynchroniseerd zijn in dit tijd.

Wanneer beschikbaar?

Kijk op status.infoland.nl voor de exacte datum waarop deze update wordt uitgerold naar de Zenya-omgeving(en) van jouw organisatie.

Bericht geplaatst op 5 april 2024 in Zenya SaaS