Interactieve documenten 2.1.0

Voor interactieve documenten worden losstaande updates uitgevoerd. Deze kunnen samenvallen met een minor of major release voor Zenya, maar dat hoeft niet. Dit geldt zowel voor Zenya on-premise als voor Zenya SaaS.

Regelmatig brengen we een minor update voor interactieve documenten uit. In deze updates worden voornamelijk bugs opgelost. Daarnaast kunnen er kleine functionele wijzigingen in de update zitten. Dit zijn verbeteringen die het gebruik van interactieve documenten nog eenvoudiger maken en zonder toelichting gebruikt kunnen worden. Grotere functionele wijzigingen worden alleen in een major update beschikbaar gemaakt.

Deze release bevat functionele wijzigingen, aantal bugfixes en een uitgebreide technische update.

Kijk op status.infoland.nl voor exacte datum/tijd voor de uitrol van deze update.

Functionaliteit tabellen

De mogelijkheden voor tabellen in interactieve documenten zijn verder uitgebreid.

Kopiëren en plakken van tabellen
Het is vanaf nu mogelijk om tabellen te kopiëren vanuit een andere bron zoals bijvoorbeeld Microsoft Word of Excel en te plakken in een interactief document. Je dient eerst een tabel element toe te voegen en daarbij vervolgens “tabel plakken” te kiezen. De tabel zal overschreven worden. Een gekopieerde tabel toevoegen aan een bestaande tabel via plakken is niet mogelijk.

Technische update

Voor interactieve documenten heeft een technische update plaatsgevonden welke resulteert in performance verbeteringen en interface updates welke het gebruik vergemakkelijken.

Bugfixes

  • 61948: Tekst van een antwoord werd niet volledig getoond op een scorekaart.
  • 66347: Genereren van een pdf was niet mogelijk voor een groot interactief document.
  • 67141: Ingesprongen genummerde of opsommingslijsten in een tabel van een interactief document werden niet ingesprongen weergegeven.
  • 67143: Bij het bekijken van het voorbeeld van een interactief document met een tabel, werden HTML-tags weergegeven.
  • 67422: Een internal server error trad op wanneer je een interactief document ging afdrukken die een tabel bevat.