Bericht geplaatst op 23 januari 2019 in iQualify

Iedere 2 á 4 weken brengen we een minor update voor iQualify uit. In deze updates worden voornamelijk bugs opgelost. Daarnaast kunnen er kleine functionele wijzigingen in zitten. Dit zijn verbeteringen die het gebruik van iQualify nog eenvoudiger maken en zonder toelichting gebruikt kunnen worden. Grotere functionele wijzigingen worden alleen in een major update beschikbaar gemaakt. Benieuwd naar wat er veranderd is in iQualify 5.3.2? We hebben het voor je samengevat op deze pagina.

Impact van deze update

Er zijn geen grote wijzigingen doorgevoerd, enkel bugfixes. De impact voor studenten en beheerders wordt als zeer laag ingeschat.

Eindgebruikers: Lage impact
Beheerders: Lage impact

Scorekaart in iQualify training

Er is een nieuw element toegevoegd aan iQualify trainingen. Het is nu mogelijk zogenaamde scorekaarten te maken. Hiermee kun je binnen een training gebruikers meerdere vragen laten beantwoorden. De betreffende antwoorden hebben een bepaalde score. De optelling van de scores van de gegeven antwoorden geven een specifiek resultaat. Een scorekaart kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een zogenaamde EWS-score (Early Warning System) te bepalen. Een ander voorbeeld is de GCS (Glasgow Coma Scale).

Bugfixes

  • 59633: Het was niet mogelijk om een vraag aan een toets toe te voegen als de gebruiker op basis van meer dan één abonnement rechten had om de vraag te gebruiken.
  • 59643: In het dashboard voor toezichthouders werkte het filteren van gebruikers niet goed. Hierdoor kon het voorkomen dat de actie (activeren of afmelden) voor meer gebruikers werd uitgevoerd dan bedoeld.
  • 59668: De pagina “Gedeelde resultaten” werkt niet.
  • 59670: Certificaten werden niet uitgereikt voor iQualify trainingen.