Bericht geplaatst op 7 mei 2019 in iQualify

Iedere 2 á 4 weken brengen we een minor update voor iQualify uit. In deze updates worden voornamelijk bugs opgelost. Daarnaast kunnen er kleine functionele wijzigingen in zitten. Dit zijn verbeteringen die het gebruik van iQualify nog eenvoudiger maken en zonder toelichting gebruikt kunnen worden. Grotere functionele wijzigingen worden alleen in een major update beschikbaar gemaakt. Benieuwd naar wat er veranderd is in iQualify 5.3.6? We hebben het voor je samengevat op deze pagina.

Impact van deze update

Er zijn geen grote wijzigingen doorgevoerd, enkel bugfixes. De impact voor studenten en beheerders wordt als zeer laag ingeschat.

Eindgebruikers: Lage impact
Beheerders: Lage impact

Bugfixes

  • 59922: Bij een iQualify-training kan door een gebruiker aangegeven worden of de informatie nuttig was (door de knoppen ja/nee). Als dit gebeurde zonder daarbij een opmerking te geven kreeg je op de beheerpagina een foutmelding bij het bekijken van de opmerkingen.
  • 60072: Als er in iQualify een geïmporteerde gebruiker bestond met een apostrof in de naam, gaf dit een foutmelding bij het importeren van gebruikers. Ook als er in het importbestand zelf geen gebruikers stonden met een apostrof in de naam.
  • 60077: Bij het toevoegen van vragen aan een statische toets of vragenpool werden niet direct alle vragen getoond die aan het filter voldeden. Alleen door het scrollen met een muiswiel werden vragen bijgeladen.
  • 60119: De melding(en) die nieuwe gebruikers te zien krijgen als ze voor het eerst op de beheerpagina inloggen konden niet gesloten worden.
  • 60150: Het oproepen van het rapport “Leerperiode vragenrapportage” gaf vaak een foutmelding doordat het lang duurde om het rapport samen te stellen.