Iedere 2 á 4 weken brengen we een minor update voor iQualify uit. In deze updates worden voornamelijk bugs opgelost. Daarnaast kunnen er kleine functionele wijzigingen in zitten. Dit zijn verbeteringen die het gebruik van iQualify nog eenvoudiger maken en zonder toelichting gebruikt kunnen worden. Grotere functionele wijzigingen worden alleen in een major update beschikbaar gemaakt.

In deze release zijn alleen bugs opgelost. Benieuwd naar wat er veranderd is in minor release 5.4.2 ? We hebben het voor je samengevat op deze pagina.

Bugfixes

  • 60760: In een dynamische toets, waarbij de vraagvolgorde op variabel stond ingesteld, werden vragen voor een herkansing in dezelfde volgorde getoond als alle vragen uit de vragenpool in de toets gebruikt werden. Deze fix wordt toegepast op dynamische toetsen waarvan de eerste poging start na donderdag 24-10.
  • 60984: Afbeeldingen werden niet getoond in rapportages.