Bericht geplaatst op 28 oktober 2019 in Zenya on-premise, Zenya SaaS

Woensdagavond 30 oktober brengen we een nieuwe versie van de documenten webshare uit. Inhoudelijk is er niets veranderd, maar we hebben wel een wijziging gedaan die (een kleine) impact zal hebben op een potentieel grote groep gebruikers. Webshare heeft altijd een enkeltalige gebruikersinterface gehad. Hier brengen we verandering in. In de komende release zal de gebruikersinterface in het Nederlands, Engels en Frans beschikbaar zijn.

Deze toevoeging staat los van de iProva updates. Omdat webshare geen idee heeft van de taal van zowel de lezende eindgebruiker als de verzendende organisatie hebben we er voor gekozen dat je browser bepaalt in welke taal je gebruikersinterface wordt gepresenteerd. Staat je browser op Nederlands, dan is je gebruikersinterface ook Nederlands. Is die Engels of Frans; dan is de gebruikersinterface ook Engels of Frans.

Uiteraard geldt dit alleen voor de gebruikersinterface, en niet voor de inhoud van de documenten.