Regelmatig brengen we een minor update voor iQualify uit. In deze updates worden voornamelijk bugs opgelost. Daarnaast kunnen er kleine functionele wijzigingen in zitten. Dit zijn verbeteringen die het gebruik van iQualify nog eenvoudiger maken en zonder toelichting gebruikt kunnen worden. Grotere functionele wijzigingen worden alleen in een major update beschikbaar gemaakt. In deze release zijn alleen bugs opgelost. Benieuwd naar wat er veranderd is in minor release 5.6.5? We hebben het voor je samengevat op deze pagina. Kijk op status.infoland.nl wanneer versie 5.6.5 gereleaset wordt.

Bugfixes:

  • 62452: Inschrijfpagina’s waar geen leerperiode aan gekoppeld was werden niet meer getoond. Ook niet als aan onderliggende pagina’s nog wel leerperiodes gekoppeld waren. Inschrijfpagina’s zonder leerperioden worden nu altijd getoond. Inschrijfpagina’s waar een leerperiode aan gekoppeld is maar waarbij de leerperiode verwijderd is wordt niet getoond, en dus ook niet eventuele onderliggende pagina’s.
  • 62950: De p-waarde in het rapport ‘Leerperiode vragenrapportage’ werd niet correct berekend en week af van de getoonde waarde in iQualify.
  • 63103: De samenvatting van vragen (zoals getoond in de lijst met vragen) werd niet correct gevuld en was soms leeg.
  • 63159: Het toevoegen van een leerpad aan een leerperiode waar alleen trainingen aan gekoppeld zijn resulteerde in een foutmelding.
  • 63176: Het genereren van een statische toets van een dynamische toets resulteerde in een foutmelding.
  • 63215: De zoekbalk in het toezichthoudersscherm werkte niet.
  • 63223: Het aanpassen van labels voor een vraag kon lang duren en gaf daardoor soms een foutmelding.

status.infoland.nl

Als er gepland onderhoud, ongepland onderhoud of een actuele verstoring is wordt dit altijd gecommuniceerd via de pagina status.infoland.nl. Op deze pagina kun je je abonneren om automatisch op de hoogte te worden gebracht over belangrijk onderhoud of verstoringen. Ook kun je hier de status van actuele verstoringen bekijken.