Zenya 7.2.0 Update 2

Elke 14 dagen brengen we een minor update uit voor Zenya SaaS. In deze updates voeren we kleine verbeteringen door, verbeteren we de prestaties van Zenya en repareren we bugs. Minor updates hebben een minimale impact voor eindgebruikers van Zenya. Wijzigingen met een grotere impact worden altijd uitgerold in major updates, die ongeveer 4x per jaar uitkomen en altijd vooraf worden aangekondigd.

Voor applicatiebeheerders en ICT

Als onderdeel van onze voortdurende inzet voor verbeterde beveiligingsstandaarden ondersteunen wij nu TLS 1.3, de nieuwste versie van het Transport Layer Security-protocol.
TLS 1.3 biedt aanzienlijke verbeteringen op het gebied van beveiliging en prestaties ten opzichte van eerdere TLS versies.

Echter, het inschakelen van TLS 1.3 kan potentieel connectiviteitsproblemen teweeg brengen voor oudere systemen of software die mogelijk niet compatibel is met deze nieuwste versie.
Om deze reden zullen we vooralsnog TLS 1.3 niet gaan afdwingen maar TLS 1.2 aanhouden als minimaal ondersteunde versie, wel is er een intentie om uiteindelijk een definitieve overstap te maken.

Onlangs heeft u ook een mailing ontvangen met stappen om uw compatibiliteit te controleren en eventuele noodzakelijke updates uit te voeren.

Wanneer beschikbaar?

Kijk op status.infoland.nl voor de exacte datum waarop deze update wordt uitgerold naar de Zenya-omgeving(en) van jouw organisatie.

Bericht geplaatst op 15 februari 2024 in Zenya SaaS