Ongeveer 4x per jaar brengen we een major update voor iProva uit. In deze updates introduceren we nieuwe mogelijkheden en zorgen we ervoor dat al bestaande functionaliteiten nóg gemakkelijker en beter werken. Ook zorgen we er in deze updates voor dat iProva technisch ‘bij de tijd’ blijft.

Benieuwd naar wat er nieuw is in iProva 5.9? We hebben het voor je samengevat op deze pagina.

Melden, analyseren en verbeteren

Met diverse kleine verbeteringen zorgen we er doorlopend voor dat je nog krachtigere formulieren en workflows kunt bouwen. Zo wordt het in iProva 5.9 mogelijk om voorwaardelijke secties in formulieren te laten triggeren door een formule-veld.

Vragenlijsten

De module Meten & Inspecteren (iCheck) laat je op eenvoudige wijze vragenlijsten ontwerpen en distribueren, geeft je inzicht in de resultaten, en laat je verbeteracties uitzetten naar aanleiding van die resultaten.
De meest gangbare toepassingen zijn: audit vragenlijsten, periodieke checks (zoals veiligheidsrondes) en onderzoeken zoals bijvoorbeeld leveranciersbeoordeling, medewerkertevredenheid en zelfevaluatie in het kader van accreditatie.

Het invullen van vragenlijsten gebeurt steeds vaker ‘on the spot’. Daarom komen we met een geheel vernieuwde look & feel voor het invullen van vragenlijsten. Volledig ‘responsive’, wat wil zeggen dat het invullen van een vragenlijst net zo prettig werkt op een smartphone als op een tablet, als op een desktop PC.

Bekijk de video en lees meer over deze vernieuwing >>

En verder in iProva 5.9…

  • De bestaande mogelijkheden voor het importeren en exporteren voor (norm)kaders worden uitgebreid.
    Het wordt mogelijk om een bestaand kader ‘bij te werken’ naar een nieuwere versie.
  • Via de “Help” knop in de bovenbalk van iProva snel naar de Infoland Community
  • iProva SaaS klanten die zowel een productie- als een testomgeving hebben kunnen hun testomgeving nu expliciet zo aanduiden (andere tekst in de bovenbalk, ander thema) en kunnen uitgaand e-mailverkeer vanuit iProva omleiden naar een dedicated mailbox voor testdoeleinden. Deze functionaliteiten waren al beschikbaar voor iProva on-premises.
  • Nieuwe mogelijkheden in het applicatiebeheer, aansluitend op het nieuwe technische koppelvlak voor user provisioning wat is geïntroduceerd in iProva 5.8.

Voor applicatiebeheerders

Kijk voor alle ins & outs over deze update op onze Support website (inloggen vereist). Je vind hier de volledige release notes en een handige checklist die je helpt om alles uit deze update te halen.